Curs de actorie – 12 Aprilie 2018

Curs de actorie si dezvoltare personala

Ne bucurăm să anunțăm începerea întâlnirilor Actorie la Cravată pentru marti, 12 Aprilie 2018, ora 19:00. Cursul de actorie reprezinta recomandarea potrivita atat pentru a va descoperi prin elementele de dezvoltare personala, cat si pentru cei ce sunt pasionati de teatru si doresc sa cunoasca mai multe din aceasta zona.

Principalele obiective ale cursului de actorie sunt:

Primul obiectiv este acela ca pe durata întregului modul – 2 luni, o dată pe săptămână – să construim împreună o piesă, pe care să o jucați pe o scenă de teatru. In acest semestru punem in scena o piesa de teatru formata din propriile voastre creatii dramaturgice – ne vom exersa deci si talentul de scriitor. Umorul spumos si autenticitatea vor iesi, cu siguranta, la iveala.

Al doilea obiectiv este să ne jucăm și prin joc, specific actoriei, să dobândim o mai bună atenție, memorie, antrenarea abilității de a fi prezent/ în prezent, dezvoltarea creativității și a spontaneității, dezvoltarea abilității de a lucra în echipă.

Nu dam la o parte relaxarea si bucuria timpului pentru noi insine 🙂

Și nu în ultimul rând descoperirea de activități specifice aceste meserii -cum se naște un personaj, cum se naște o piesă, ce înseamnă să fii actor.

Dar frumusețea întâlnirii noastre va sta, cu siguranță, în multitudinea de lucruri pe care le vom învăța unii de la alții și pe care nu le putem pune în cuvinte 🙂 încă.

Invitatul special al cursului, actorul si profesorul Radu Gabriel.

Investiția este de 330 ron pe lună ( și pe pământ 🙂
Înscrierea la contact@corporate-mindgames.com sau 0729247428

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.