Seminar de gestionarea emotiei – 01 Februarie 2018

Gestionarea emotiilor  pentru vorbitul in public

Câte idei strălucite plutesc în derivă? Câte voci minunate nu se îngâtuie inainte de a manifesta un gând de geniu?

Acest atelier contine exercitii, interactivitate, dar si informatie teoretica.

Are ca tema principala cunoasterea de sine si constientizarea barierelor personale care ne stau in cale in frumoasa calatorie spre a fi noi insine, in fata celorlalti.

Ne va aduce mai aproape de noi, invatam cum sa ne gestionam emotiile vorbitului in public si cu siguranta vom spori increderea ,printr-o serie de jocuri si exercitii preluate din actorie.

La finalul cursului cu siguranta am adaugat un pas spre a straluci pe o scena

Coordonatorul cursului de gestionare a emotiilor

Alice Nicolae – actrita si formator, se dedică celor care au nevoie de cunoștințele și puterea sa de muncă, de zâmbetul și de speranța ei. Este mâna organizatorică discretă din spatele multor evenimente culturale dedicate strângerii de fonduri pentru cazuri sociale, pentru oameni care au nevoie reală de o mână de ajutor sau de o comunitate care să susțină o cauză cu greutate. Munca ei este o asigurare a valorilor morale și a încrederii că lumea se poate transforma în bine!
Alice sustine cursuri de public speaking pentru companii dar și ateliere de stăpânire a prezenței în fața publicului pentru diferite categorii de clienți. Este absolventă a UNATC, a Facultății de teatru și film la secția Actorie și absolventă de Master a aceleiași universități, la clasa profesorului Gelu Colceag. A urmat studii de comunicare în diplomație și a participat la o serie relevantă de workshopuri internaționale dedicate formării și dezvoltării unei atitudini puternice în domenii de activitate care includ prezența în public.

Investitie 111 ron
Inscrieri la 0729247428 sau contact@corporate-mindgames.com

Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *